Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna sałatka
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 128
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 723
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 37
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 397
Polecam.
Odsłon: 463
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 128
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 723
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 37
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 397
Polecam.
Odsłon: 463
Składniki
Brokuł podzielić na różyczki i ugotować w osolonej wodzie al dente. Wystudzić
Pomidorki koktajlowe opłukać, osuszyć i przekroić na pół. Połączyć z brokułem.
Ser Feta pokroić w kostkę. Dodać do pozostałych składników.
Migdały uprażyć na patelni na złoty kolor. Dodać do całości.
Sos Knorr Winegret (lub własnej produkcji) przygotować wg przepisu i połączyć z sałatką
Gotowe