Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka z cukini , mało jest przetworów z tego warzywa, a warto robić bo jest bardzo dobra
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 581
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 924
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 245
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 581
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 924
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 245
Składniki
Cukinię obieramy , czyścimy z gniazd nasiennych i kroimy w plasterki.Marchew tez kroimy w pasterki. Cebulę obieramy kroimy w krążki, zieleninę posiekać .Przygotowane składniki przekładamy do miski , garnka, dodajemy pieprz, ziele ang., gorczycę , zmiażdzony czosnek, doprawiamy cukrem i solą./ bez octu /. Wszystko mieszamy i zostawiamy na 24 godz.
Na drugi dzień , dopiero dodajemy o c e t , dokładnie mieszamy, wkładamy do słoików, dodajemy też sok , który pusciły warzywa.Pasteryzujemy 25 minut.