Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieszanka dzikiego ryżu i warzyw.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Składniki
W misce wymieszać przestudzoną fasolkę, zimny dziki ryż, seler naciowy, groszek konserwowy i kukurydzę. Dodać pokrojonego na kawałki ogórka i pomidory (krojone w duże kawałki). Sałatkę doprawić czosnkiem rozdrobnionym w drobną kosteczkę, solą i pieprzem. Wlać oliwę z oliwek i sok z cytryny. Jeszcze raz wszystko razem wymieszać. Smacznego.