Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 295
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 295
Składniki
PIERŚ Z KURCZAKA PO UPRZEDNIM MARYNOWANIU ( NAJLEPIEJ CO NAJMNIEJ 2 H)W PRZYPRAWACH PODSMAŻYĆ NA ROZGRZANYM OLEJU. PO OSTYGNIĘCIU DODAĆ FASOLĘ Z PUSZKI, POKROJONEGO OGÓRKA . JAK KTOŚ LUBI PIKANTNIEJSZE TO MOŻNA PRZYPRAWIĆ DLA SMAKU.