Do góry

Dania główne Przepis na:

Sałatka z fasolki szparagowej i rzodkiewki

Dania główne

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20665

Dodano: 28.04.2009

Odsłon: 2033

Lekka i niskokaloryczna sałatka o bogatych wartościach odżywczych i wyśmienitym smaku :)

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Fasolkę szparagową oczyścić, umyć i ugotować na półtwardo w osolonym wrzątku, schłodzić. Rzodkiewki oczyścić, umyć, osuszyć, pokroić, pomidorki pokroić w ćwiartki.

  2. Czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z minimalną iloscią soli, dodać ocet, olej i doprawić pieprzem.

  3. Fasolkę wymieszać z rzodkiewką i pomidorami, przełożyć do salaterki. Sałatkę podawać z sosem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń