Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka z połączenia różnorodnych smaków
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 43
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 23
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 779
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 43
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 23
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 779
Składniki
Sałatę opłukać i poszarpać. Cebulę obrać i pokroić na cienkie paseczki.
Jajka ugotować, obrać i pokroić na ćwiartki. Pomidora opłukać i pokroić na małe ćwiartki.
Ser feta pokroić w kosteczkę. Słonecznik uprażyć na patelni. Czosnek obrać i rozgnieść praską, dodać śmietanę, majonez i wymieszać.
Sałatę, cebulę, pomidora, jajka i ser feta przełożyć do miski, polać sosem czosnkowym, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać i na koniec posypać uprażonym słonecznikiem.