Do góry

Przekąski Przepis na:

Sałatka z jajek i tuńczyka

Przekąski

Autor: lalka30

Przepisów i artykułów: 14 Ocena: 37

Dodano: 06.11.2009

Odsłon: 2761

smaczna i już !

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. jajka ugotować na twardo , obrać oddzielić żółtka od białek , tuńczyk odcedzić ,ser zetrzeć na tarce , cebule pokroić w drobna kostkę i układamy warstwami . Uwaga : kładziemy warstwy już w naczyniu w którym będziemy podawać sałatkę

  2. I warstwa -utarte białka II warstwa –rozdrobniony tuńczyk ( puszka) III warstwa – utarty żółty ser IV warstwa – majonez V warstwa – cebula V warstwa - rozdrobniony tuńczyk ( puszka) VI warstwa – majonez VII warstwa – żółtka utarte

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń