Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, warstwowa sałatka, urozmaici każdą imprezę! :)
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 76
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 76
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Składniki
Gotujemy jajka na twardo i kroimy je na połówki. Układamy w dużym naczyniu żaroodpornym do góry żółtkami(można delikatnie ściąć zaokrąglone części jaj, by dobrze się je układało). Posypujemy jaja przyprawami.
Pokrywamy jaja całym majonezem, a na niego wykładamy równomiernie kukurydzę. Następną warstwę stanowi ketchup, na który kładziemy, również równomiernie, fasolę.
Ścieramy ser i posypujemy naszą sałatkę. Ser posypujemy zieleniną - najpierw posiekanym szczypiorkiem, następnie posiekaną pietruszką. Na koniec sałatkę posypujemy pokrojoną w kosteczkę rzodkiewką.
Podawać najlepiej na drugi dzień, gdy składniki się "przegryzą". Smacznego! :)