Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, łatwe i zaskakująco smaczne :)
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8428
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8428
Składniki
Kalafior podziel na różyczki i ugotuj al dente.
Rodzynki zalej wrzątkiem.
Słonecznik upraż na suchej patelni.
Ostudź wszystkie składniki, różyczki kalafiora pokrój na większe części i połącz wszystkie składniki. Dopraw solą.