Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Kiełki podsmażyć na oliwie, przestudzić. Karczochy pokroić na kawałki. Ogórki kiszone, cebulę, paprykę świeżą i konserwową pokroić w kostkę. Pomidory pokroić w większe kawałki. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić octem winnym, solą i pieprzem. Smacznego.