Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nietypowo smaczna sałatka z kotletami sojoweymi przygotowaneymi w gyrosie...
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 812
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 812
Składniki
kotlety sojowe podgotować 10 minut na warzywnej kostce. Odsączyć z wody, pokroić (ja kroję nożyczkami) na małe kawałki, obtoczyć w przyprawie do gyrosa i podsmażyć na patelni. Skroić kapustę, ogórki i papryke pokroić w kostkę. Drobno posiekać cebulę. Wszystko wymieszać z kotletami sojowymi, dodać majonez, do smaku doprawić solą i pieprzem. SMACZNEGO