Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, proste i wykwintne.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 83
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 85
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 83
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 85
Składniki
Krewetki ugotuj w lekko osolonej wodzie, następnie odcedź i pozostaw do ostygnięcia,
Sałatę umyj i postrzęp na małe kawałki,
Na płaskim talerzu rozdziel sałatę, następnie kukurydzę oraz krewetki. Całość skrop oliwą i posól. Cytrynę przekrój na pół i podaj przy sałatce, do wyciśnięcia przed spożyciem.