Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A myślałam że krewetki nie są smaczne :)
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 114
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 114
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
krewetki marynujemy w niewielkiej ilości oliwy z czosnkiem - do 250 g wycisnęłam 2 spore ząbki - do tego dodałam sporą ilość ziół prowansalskich.
Do rozgrzanego masła wrzucamy drobno posiekana cebulkę i zamarynowane wcześniej krewetki. Smażymy do wyparowania płynu,, a nastepnie układamy na wcześniej przygotowane warzywa- polane jogurtem nat- do jogurtu dodałam zioła sałatkowe .