Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa przekąska.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Wykonanie: Kaszę zaparzyć zgodnie z opisem na opakowaniu. Następnie przygotować sos: połączyć ocet z dwoma łyżkami soku z cytryny, trzema łyżkami wody oraz przyprawami do smaku. Wymieszać dokładnie składniki, dodać olej i posiekaną świeżą miętę. Ogórek obrać, pokroić w zapałki razem z pomidorami, skropić sokiem z cytryny, wymieszać i połączyć z kaszą. Po czy polać wcześniej przygotowanym sosem.