Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 280
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 90
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 280
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 90
Składniki
Makaron pokruszyłem na mniejsze kawałki ,zrobiłem wg przepisu na opakowaniu (gotowałem 3 min.) ,odcedziłem. Grzyby moczyłem w gorącej wodzie ,następnie gotowałem 15 min. Osączyłem i pokroiłem w paski. Jajka usmażyłem na gorącej patelni bez tłuszczu ,zmiksowałem z majonezem. Fasolę opłukałem i osączyłem. Kukurydzę osączyłem z zalewy. Wszystkie składniki połączyłem ze sobą ,doprawiłem do smaku solą i pieprzem.