Do góry

Przetwory Przepis na:

Sałatka z marchwi i fasolki szparagowej

Przetwory

Autor: Ania704

Przepisów i artykułów: 17 Ocena: 74

Dodano: 19.10.2009

Odsłon: 26971

Pyszna sałatka na zimę:)

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Marchew trzemy na tarce na dużych oczkach, fasolkę kroimy na kawałki, cebule kroimy w drobną kostkę,

  2. Do rondla wlewamy 3/4 szklanki oleju i 8łyżek wody wkładamy marchew i dusimy do miękkość, cebulkę zeszklić na 1/2 szkl. oleju . Fasolkę gotujemy do miękkości.Gdy wszystko już będzie gotowe , przekładamy do jednej miski dodajemy pozostałe składniki mieszamy , wkładamy do słoików i pasteryzujemy 15 minut .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ania704 20 października 2009 Ja robiłam ją w tamtym roku na zimę i nic się z nią nie działo , może po prostu źle zakręcona była i dlatego się odwekowuje

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agus32 19 października 2009 Zgadzam się z arabelką nie wiem czy to wina fasoli czy cebuli ,że nie można jej dłużej przechowywać.Ale bardzo dobrze smakuje na świeżo.Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Arabelka 19 października 2009 Zrobiłam ale odwekowuje się co prawda nie z twojego przepisu,ale nie polecam do dłuższego przechowywania.A tak na krótko to nie złe.Pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń