Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka na zimę:)
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1813
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1813
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Marchew trzemy na tarce na dużych oczkach, fasolkę kroimy na kawałki, cebule kroimy w drobną kostkę,
Do rondla wlewamy 3/4 szklanki oleju i 8łyżek wody wkładamy marchew i dusimy do miękkość, cebulkę zeszklić na 1/2 szkl. oleju . Fasolkę gotujemy do miękkości.Gdy wszystko już będzie gotowe , przekładamy do jednej miski dodajemy pozostałe składniki mieszamy , wkładamy do słoików i pasteryzujemy 15 minut .