Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników marynowanych grzybków
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 33
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 352
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 33
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 352
Składniki
Ziemniaki ugotować w łupinach,ostudzić i obrać.
Kapustę pokroić w paski,cebulę w ćwierćplasterki a ziemniaki,ogórki i grzybki w kostkę.
Wszystkie składniki wymieszać,posypać łyżeczką cukru i odstawić na ok 3-5 min.Następnie dołożyć majonez wg uznania (ja daję tylko tyle by połączył składniki) i doprawić pieprzem i solą.Jeszcze raz wymieszać i schłodzić ok godziny w lodówce,smacznego:)