Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka z mortadeli

Sałatki

Autor: hrabia54

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 7

Dodano: 06.08.2008

Odsłon: 6917

doskonała na upały

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. mortadelę pokroić w zapałki, dodać pokrojone w kostkę ogórki i paprykę , pokrojoną w krążki cebulę . musztardę i wodę ze słoika z ogórków i z papryki . Wszystko wymieszać odstawić do lodówki na 1-godzinę . Można podawać na upalne dni z frytkami . PYCHA

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

hrabia54 20 lutego 2009 wody z ogórków i z papryki trzeba dodać tyle żeby przykryć mortadele , 3/4 wody z ogórków i reszte z papryki.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Chochelka2 12 sierpnia 2008 ile należy dodać wody z ogórków i papryki do tej sałatki?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń