Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się ją robi, zawiera mało składników, a smakuje wyjątkowo!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Orzechy sparzamy i obieramy ze skórki. Wrzucamy je na suchą patelnię i prażymy na rumiano. Ser kroimy w kostkę. Winogrona przekrawamy na pół.
Kaszę kuskus gotujemy w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ugotowaną kaszę przekładamy do miski, wrzucamy do niej orzechy, pokrojony ser oraz winogrona. Całość dokładnie mieszamy i ewentualnie doprawiamy do smaku solą i pieprzem.