Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka przywieziona z Francji ale trochę spolszczona
Polecam.
Odsłon: 137
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 86
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 653
Polecam.
Odsłon: 137
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 86
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 653
Składniki
paluszki krabowe odrobinę rozmrozić, drobno pokroić. Awokado obrać, wyjąć pestkę i pokroić w drobną kostkę, skropić cytryną. Paluszki krabowe, pokrojone awokado, majonez, czosnek wyciśnięty przez praskę wymieszać, przyprawić do smaku solą i pieprzem i gotowe. Wyprobowane i smaczne.