Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa w przygotowaniu
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 85
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 87
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 85
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 87
Składniki
Pieczarki drobno pokrojone i pokrojoną cebulkę obgotować w bulionie,ok 10 min.,odcedzić, wystudzić.
ugotowane jajka pokroić w kostkę,przygotować wg.przepisu makaron ryżowy(można też sałatkę zrobić bez makaronu). Dodać wszystkie składniki,doprawić. Dodać majonez wymieszany z jogurtem.Wymieszać.Posypać natką pietruszki. Odstawić na godzinę do lodówki.:)