Do góry

Przekąski Przepis na:

Sałatka z pierożków Tortelini

Przekąski

Autor: agniesia1405

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 2

Dodano: 21.04.2009

Odsłon: 4289

Pożywne i smaczne bardzo smakuje gościom i domownikom

Składniki

  • Paczka pireożków Tortelini (obojętnie z jakim farszem), 1 opakowanie
  • puszka kukurydzy
  • puszka czerwonej fasoli
  • puszka groszku
  • ogórki konserwowe średnie, 8-10 sztuk
  • pieczarki marynowane, 1/2 słoiczka
  • cebula czerwona duża, 1 sztuka
  • majonez
  • przyprawy : pieprz czarny
> 6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pierożki ugotować wg przepisu , do ostygniętych Tortelini dodać kukurydzę , fasolę groszek , ogórki pokrojone w kostkę , pieczrki pokrojone na świartki, cebulę pokrojoną w kostkę wymieszać z majonezem (ok.3 łyżek) przyprawić pieprzem ewentualnie solą ale najpierw spróbować ponieważ marynaty są pikantne

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Marzenna70 21 marca 2010 wczoraj zrobiłam na impreze i wszystkim smakowała.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń