Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dla lubiących pikatnego w smaku pora
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 540
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 540
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Pory drobno pokroić w talarki i przelać na sitku wrzątkiem,jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę,ogórki również drobno kroimy.Do wystudzonych porów dodać jajka,ogórki,kukurydzę,groszek wszystko to razem wymieszać z majonezem i smietaną.Życzę smacznego.