Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrową i pożywną sałatkę z nutką słodkości, marynowanymi grzybkami i prażonym sezamem.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Składniki
Do miski dodajemy postrzępioną sałatę i cykorię, pokrojoną w słupki marchewkę, odsączoną czerwoną fasolę, pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę i pokrojone prawdziwki.
Następnie przyrządzamy słodką marynatę. Do miseczki dodajemy 1,5 łyżki przegotowanej wody z dodatkiem stewi, 1,5 łyżki oleju rzepakowego i 1,5 łyżki musztardy. Wszystkie składniki mieszamy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji i dodajemy do wcześniej przygotowanych składników. Wszystko dokładnie mieszamy, a na koniec posypujemy uprażonym sezamem. Życzę smacznego! :)