Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
samodzielna lub do wedliny
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 46
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3303
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 46
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3303
Składniki
Na masle uprazyc slonecznik ciagle mieszajac.Pokroic i sparzyc por-wystudzic.Odcedzic kukurydze i seler.Zolty ser pokroic w drobna kostke.Wymieszac majonez pol na pol z jogurtem.Wszystkie skladniki wymieszac z sosem majonezowo-jogurtowym. Ewentualnie przyprawic pieprzem cayenne.
Zamiast prazonego slonecznika uzyc mozna orzeszkow pini. Salatka moze byc bez zielonej pietruszki lub koperku. SMACZNEGO !