Do góry

Przekąski Przepis na:

SAŁATKA Z PSTRĄGIEM I PASTĄ CHRZANOWO-TWAROŻKOWĄ

Przekąski

Autor: andzela2309

Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 663

Dodano: 22.07.2009

Odsłon: 10714

NIE TYLO DLA DMAKOSZY RYB

Składniki

  • WĘDZONY PSTRĄG
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 2 pomidory
  • 1 cebula
  • 0,5 SZKL TWAROŻKU
  • 2 ŁYŻKI CHRZANU
  • PARĘ LISTKÓW BAZYLII
  • sól,pieprz
1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z PATRĄGA USUNĄĆ SKÓRĘ,OŚCI.PODZIELIĆ GO NA MAŁE KAWAŁKI.

  2. JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO,POMIDORY I CEBULĘ POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ,JAJKA W SŁUPKI.

  3. DELIKATNIE WYMIESZAĆ POMIDORY POŁĄCZONE Z CEBULĄ,JAJKIEM,CEBULĄ,JAJKIEM I POSZATKOWANĄ BAZYLIĄ.DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.

  4. CHRZAN UTRZEĆ Z TWAROŻKIEM.DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.

  5. NA TALERZYKU WYŁOZYĆ NAJPIERW SAŁATKĘ,NA TO POŁOZYĆ PASTĘ CHRZANOWO-TWAROŻKOWĄ A NA NIĄ KAWAŁKI PSTRĄGA.SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń