Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
Pierść z kurczaka przyprawiamy sola i curry, smażymy na patelni (pokrojone w kosteczke).
Selera naciowego kroimy w paseczki, brzoskwinie na cząstki, a winogrona na pół, orzechy tez mozna posiekac
Wszystkie składniki łączymy razem, dodajemy majonez (ja osobiscie nie dodaje bo go nie lubie, ale podobno jest lepsze), leciutko solimy i gotowe
Smacznego