Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do zielonej sałatki nie potrzeba wiele dodatków. Wystarczy świeża mięta i sok z cytryny. Całość stanie się bardzo orzeźwiająca, ale i pożywna. Dla chrupkości dodajcie podprażony słonecznik
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Składniki
Bób obierz ze skórki. Dodaj kowalki obranego i posiekanego w kostkę awokado. Dodaj słonecznik i posiekane zioła. Całość skrop sokiem z 1/2 cytryny i dopraw solą morską. Wymieszaj i od razu podawaj.