Do góry

Przekąski Przepis na:

Sałatka z warzywami i pieczoną wołowiną

Przekąski

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20659

Dodano: 31.03.2008

Odsłon: 4238

Pomysł na sałatke.

Składniki

  • 20 dag. pieczonej wołowiny (najlepszy jest rostbef ale może też być inna upieczona na miękko wołowina)
  • 1 długi ogórek
  • pęczek dymki
  • 4 pomidory
  • puszka kukurydzy
  • sól, pieprz
  • 0.5 szkl. oleju
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wołowinę pokroić w cienkie plastry, pomidory w cząstki, ogórka w półplastry, dymkę w talarki. Kukurydzę osączyć z zalewy. Wszystkie składniki sałatki połączyć. Przyprawić solą i pieprzem, zalać olejem, wymieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń