Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 86
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 192
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7983
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 86
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 192
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7983
Składniki
świezy szpinak myjemy i obiermy z grubych włukien, ukłdamy na półmisku (większe listki dzielimy). Migdały podsmażamy na suchej patelni az do delikatnego zbrązowienia.Układamy na szpinak. Czosnek kroimy drobno i podsmazamy na oleju niedoprowadając do zbrązowienia po czym skrapiamy całościa szpinak. Ozdabiamy pomidorkami pokrojonymi w ćwiarki. Gotowe! Podajemy z bagietką zrumieniona na patelni i natartą czosnkiem. Pycha. Zdrowe nie tuczące i szybkie do przygotowania .Polecam