Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 196
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 207
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 196
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 207
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w łupinach z dodatkiem soli, po czym obrać i pokroić w grubą kostkę. Oliwę wymieszać z octem, musztardą, zmiażdżonym czosnkiem i przyprawami do smaku. Ziemniaki połączyć z przygotowanym sosem, sałatą i schłodzić w lodówce. Wspaniale smakuje ze świeżym pieczywem.