Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja sałatki ziemniaczanej o bardzo wyrazistym smaku. Połączenie korniszonów, kaparów, sosu na bazie musztardy daje właśnie taki efekt.
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22724
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 128
Polecam.
Odsłon: 5070
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22724
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 128
Polecam.
Odsłon: 5070
Składniki
Ziemniaki ugotowałem w mundurkach, wystudziłem. Przygotowałem sos : czosnek przecisnąłem przez praskę, połączyłem z sokiem z cytryny, bulionem warzywnym, musztardą i miodem. Mieszałem z powoli wlewaną oliwą. Gdy sos zgęstniał dodałem opłukane i osączone kapary, korniszony pokrojone w kostkę, szalotki w plasterki, a cebulę w drobną kosteczkę. Dorzuciłem posiekany koperek i natkę. Jeszcze ciepłe ziemniaki obrałem, pokroiłem w cząstki, wrzuciłem do sosu. Wstawiłem do lodówki, aby smaki się ładnie połączyły.