Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 601
Polecam.
Odsłon: 558
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 54
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
...ale pyszny.
Odsłon: 601
Polecam.
Odsłon: 558
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 54
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
Składniki
Margarynę posiekać z mąką i cukrem na kruszonkę.Oddzielić białka od żółtek.Białka ubić na sztywno.Do kruszonki dodać żółtka,kakao,sodę,śmietanę,owoce,pianę i dokładnie wymieszać (ale nie ucierać).Ciasto wylać do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą podłużnej formy i upiec na złoty kolor.