Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałetka "inter-city"

Sałatki

Autor: Sonia

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 30

Dodano: 11.02.2008

Odsłon: 3053

Nawet małpa potrafi ja zrobić, a pasuje do wielu dań mięsnych, grila i do kanapek

Składniki

  • kapusta pekińska, 1 szt.
  • seler konserwowy, 1 słoiczek
  • sos koperkowo-czosnkowy Knora, 1/2 opakowania
  • majonez winiary, kilka łyżek (3-4)
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kapustę pokroić w paseczki, odlać zalewę z selera, dodać do kapusty, posypać sosem do sałatek (nie przygotowywać sosu wg instrukcii!!!!!!), wymieszać z majonezem. Do tej wersji podstawowej można dodawać wedle upodobania: szczypiorek, ogórek świeży, ogórek konserwowy, groszek, marchewkę, jabłko. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: mózgi małp

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń