Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 358
Polecam.
Odsłon: 384
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 358
Polecam.
Odsłon: 384
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Składniki
Podsmazyc na pateli(sredni ogien)cebule,czosnek.Dodac zmielona wolowine papryczki chille drobno posiekane,sol,pieprz,kardamoni smazyc do miekkosci.
Zmieszac wode z maka.Stworzyc z tego ciasto.Rozwalkowac i pociac w ksztalt stozka.Stozki wypelnic farszem i skleic.Samazyc w glebokim oleju do zlotego koloru.Podawac pokropione cytryna