Do góry

Przekąski Przepis na:

Sambusa

Przekąski

Autor: zacek0

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 46

Dodano: 16.09.2009

Odsłon: 24905

Przepyszne danie.Polecam.

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Podsmazyc na pateli(sredni ogien)cebule,czosnek.Dodac zmielona wolowine papryczki chille drobno posiekane,sol,pieprz,kardamoni smazyc do miekkosci.

  2. Zmieszac wode z maka.Stworzyc z tego ciasto.Rozwalkowac i pociac w ksztalt stozka.Stozki wypelnic farszem i skleic.Samazyc w glebokim oleju do zlotego koloru.Podawac pokropione cytryna

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kKatarina 17 września 2009 Powiem,ze dzisiaj zrobilam i bardzo mi smakowaly.Proste szybkie danie.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kKatarina 17 września 2009 Gdyby byly takie najzwyklejsze to przepis podejzewam bylby juz tu dawno.Brawo dla tej Pani ktora dodala przepis.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mole3 16 września 2009 Bardzo ciekawy przepis, a efekty wyglądają smakowicie. :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń