Do góry

Przekąski Przepis na:

Sandwich z plastrami sera, arbuza i ogórka

Przekąski

Autor: fRESSKA

Przepisów i artykułów: 26 Ocena: 1718

Dodano: 28.01.2008

Odsłon: 1964

Sandwich podawaj w małych szklaneczkach. Pycha :)

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Przygotowanie: Połowę ogórka, połowę sera i połowę arbuza pkrój w plastry, resztę osobno zetrzyj na tarce, dodając po 1-2 łyżeczki jogurtu naturalnego. Do startego ogórka, oprócz jogurtu dodaj czosnek, sól i pieprz. Chleb tostowy zapiekaj na grillu lub w tosterze, nakładaj na kromki starty serz jogurtem, przekładając plastrami arbuza lub ogórka. I odwrotnie - smaruj masą ogórkową, przekładając serem lub arbuzem. Masę arbuzową można przełożyć plastrami arbuza albo plastrami sera. Sandwich pokrój na szerokie paluszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Tosca 24 lipca 2009 Dokładnie! I zdjęcie też... Niestety...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń