Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sandwich podawaj w małych szklaneczkach. Pycha :)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 84
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 21
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 23
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 19
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 84
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 21
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 23
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 19
Składniki
Przygotowanie: Połowę ogórka, połowę sera i połowę arbuza pkrój w plastry, resztę osobno zetrzyj na tarce, dodając po 1-2 łyżeczki jogurtu naturalnego. Do startego ogórka, oprócz jogurtu dodaj czosnek, sól i pieprz. Chleb tostowy zapiekaj na grillu lub w tosterze, nakładaj na kromki starty serz jogurtem, przekładając plastrami arbuza lub ogórka. I odwrotnie - smaruj masą ogórkową, przekładając serem lub arbuzem. Masę arbuzową można przełożyć plastrami arbuza albo plastrami sera. Sandwich pokrój na szerokie paluszki.