Do góry

Dania główne Przepis na:

Sarkofag faraona

Dania główne

Autor: matroskok

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 45

Dodano: 19.02.2008

Odsłon: 1387

Polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Polędwiczkę natrzeć przyprawami i pozostawić na 2godziny , ciasto francuskie rozwałkować na kształt paska dwa i pół długości polędwiczki , położyć polędwiczkę i przykryć ciastem zawijając brzegi , ciasto posmarować żółtkiem , położyć na blasze i wsunąć do rozgrzanego do 160stopni na dwadzieścia minut , podawać na sałatach

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń