Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab jest soczysty ,lekko różowy i nie zmniejsza swojej objętości. Przepis dostałam od znajomej i go wypróbowałam.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Składniki
Wymieszać wodę z przyprawami i majonezem,tak aby utworzyła się w miarę jednolita zawiesina.
Zalewę zagotować i ostudzić.
Dodać mięso ,ponownie zagotować i utrzymać w stanie wrzącym 8-10 minut.
Następnie zdjąć z ognia całość zostawić w zalewie do wystygnięcia ,najlepiej na noc.
Rano ponownie zagotować wszystko i znów zostawić do wystygnięcia SMACZNEGO