Do góry

Dania główne Przepis na:

Schab w kolderce

Dania główne

Autor: linusia

Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 409

Dodano: 27.06.2008

Odsłon: 2539

Swietne danie by odmienic monotonie kotleta schabowego

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. -pieczarki i cebule drobno pokroic i razem dusic w garnku dodajac sol, pieprz (inne przeyprawy dla smaku) -z maki 1 jajka i wody zrobic ciasto nalesnikowe -schab lekko rozbic posoli i popieprzyc (lub inne przyprawy do samku) -na rozgrzynym oleju obsmazyc przygotowany sachab -na gotowe nalesniki polozyc schab (jak za duzy kawalek przekroic schab) na schab polozyc pieczarki uduszone z cebulka, zawinac kieszonke -kieszonke obtoczyc w jajku i bulce tartej -smazyc na oleju z obus stron na zloty kolor SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agulam22 15 czerwca 2009 To musi być pysznę.Także dodaje do ulubionych.Pozdraiwam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń