Do góry

Dania główne Przepis na:

schab w parmezanie

Dania główne

Autor: torebeczka

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 54

Dodano: 07.05.2009

Odsłon: 6055

odskocznia od zwykłego schabowego :)

Składniki

  • dwa plastry schabu
  • małe opakowanie startego parmezanu
  • jajko,sól,pieprz
  • tłuszcz do smażenia
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. schab umyć,osuszyć,rozbić,poruszyć sola i pieprzem,optoczyć w jajku i parmezanie, smazyć do zarumienienia.smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń