Do góry

Dania główne Przepis na:

Schab w ziołach

Dania główne

Autor: Pati27

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 401

Dodano: 24.06.2008

Odsłon: 1455

Schabik nie pochłania dużo pracy

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso umyć, osuszyć. Czosnek obrać, rozetrzeć z solą. Zioła drobno pokroić i połączyć z musztardą, pieprzem i roztartym czosnkiem, dokładnie wymieszać. Pastą z ziół posmarować mięso, ułożyć w naczyniu wysmarowanym tłuszczem. Wstawić do rozgrzanego do 180*C piekarnika. Piec do miękkości.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń