Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne kotlety które dzięki ziołom są aromatyczne i lekko strawne ,)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
schab umyć, osuszyc papierowym ręcznikiem , usunąć z wierzchu białą błonkę a następnie pokroić mięso na 6 plastrów .Lekkoj e rozbić i delikatnie natrzeć z obu stron solą i pieprzem .
Jajka wbić do miseczki , dodać mąkę i zioła , wymieszać mikserem , ciasto przyprawić solą i pieprzem .
Kotlety panierować w cieście , wkładać na rozgrzany olej i samżyć z obu stron na złoty kolor , przełożyć na talerz i udekorwać. Smacznego::))