Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 276
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 276
Składniki
Cebulke pokroic w drobna kostkę, zeszklic na oleju. dodac do niej paprykę i przemieszać...Zalac bulionem. Plastry schabu lekko rozbic trzonkiem noża, posolić, popieprzyć, otoczyc w mące i lekko obsmażyć. Dodac do sosiku cebulkowego i dusic około 40 minut. W tym czasie cebulka powinna sie ladnie rozpaść. Jesli sos bedzie za rzadki, zagęścic mąką. Podawac ozdobione kleksem śmietany. Świetne do klusków śląskich, pieczonych ziemniaków itd.