Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Kotlety cienko rozbijamy ,czosnek wyciskamy i smarujemy kotlety z jednej strony. Układamy po jednej papryce na kotlety i zawijamy. Solimy i oprószamy pieprzem. Tak przygotowane roladki owijamy w folię spożywczą i wkładamy na noc do lodówki. Następnie obtaczamy w mące kukurydzianej , jajku i znowu w mące. Smażymy na smalcu