Do góry

Dania główne Przepis na:

seler w panierce

Dania główne

Autor: sofi

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 14.08.2008

Odsłon: 1654

seler z żółtym serem

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. obraćseler.Ugotować w osolonej wodzie -około 15-20minut.Pokroić go na plastry szerokości 3-4milimetry.Między dwa plastry włożyć plaster sera żółtego .Obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce i obsmażyć z obu stron na złoty kolor .Na wierzchu polać keczupam.Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń