Do góry

Dania główne Przepis na:

SERDUSZKA DROBIOWE Z PIECZARKAMI

Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15450

Dodano: 02.05.2009

Odsłon: 13222

Proste i smaczne.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Umyte, pokrojone serca oprószyc mąką i przesmażyc z czosnkiem na maśle. Przełożyc do rondla.

  2. Pieczarki pokroic w paski i dodac do serc. Podlac bulionem. Dodac pieprz, ziele, liśc laurowy, maggi, dusic na wolnym ogniu.

  3. Doprawic do smaku, zabielic śmietaną. Podawac z ziemniakami lub kaszą. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

cytryna 05 lutego 2010 Naprawde fajne danie,coś innego niż dotychczas gotowałam.Pozdrawiam

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń