Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 660
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 184
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 660
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 184
Składniki
Składniki ciasta szybki wyrobić, podzielić na dwie nierówne części. włożyć do zamrażarki na 2 godz.
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać żółtka dalej ucierać, dodać ser i budyń. Na końcy dodać pianę ubitą z białek.
Większą część zamrożonego ciasta zetrzeć na posmarowaną dużą blachę, wylać ser i na końcu resztę ciasta-równierz zetrzeć. Wstawić do piekarnika i piec 1 godz i 5 minut w temp 160-170st.