Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w sam raz na upał, owoce sezonowe :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Galaretki rozpuścić i wystudzić. Żelatynę namoczyć. Ubić masło dodając żółtka, cukier, serki homogenizowane i rozpuszczoną żelatynę. Do tortownicy wlać połowę masy serowej i wstawić do lodówki gdy stężeje wlać wystudzoną galaretkę i ponownie dać do lodówki, gdy stężeje wylać pozostałą część masy serowej i do lodówki. Na wierzchu stężałej masy serowej ułożyć owoce i zalać drugą galaretką, ponownie do lodówki. Smacznego Tym razem na dno tortownicy wyłożyłam okrągłymi biszkoptami.