Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
1 galaretkę cytrynową rozpuścic w 1 szklance wody, odstawic do schłodzenia.
Drugą galaretkę cytrynową przygotowac wg przepisu na opakowaniu, odstawic do stężenia. Następnie pokroic w kostkę.
Galaretkę truskawkową przygotowac wg przepisu na opakowaniu i schłodzic. W między czasie umyc i osuszyc truskawki.
Serki wymieszac dokładnie razem ze schłodzoną galaretką cytrynową. wrzucic kostki stężałej galaretki, wstawic do lodówki. Po stężeniu ozdobic truskawkami i zalac czerwoną galaretką. Do sernika można dac podkład z biszkoptu lub herbatników. Smacznego.