Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35889
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 144
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 259
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 296
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35889
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 144
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 259
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 296
Składniki
Pokrusz herbatniki na miazgę Na wysmarowana kwadratowa blachę margaryna , wysyp pokruszone herbatniki.
Do miski wrzuć twarożek śmietankowy , 8 żółtek , 2 budynie waniliowe , zina roztopiona margarynę i pół olejku pomarańczowego. Wymieszaj.Ubij Białka na sztywną pianę ,dodaj cukier i ubijaj dalej aż cukier si.ę rozpuści. Dodaj do masy serowej i dokładnie wymieszaj. Całość wyłóż na blachę. Piec w 180 stopniach cencjusza 1 godzinę.